aktuality

gastronomie | 09.05.2023

Byznys založený na bramborách

Otevřít 5 nových franšízových poboček. Takový je plán franšízového gastrokonceptu Faency Fries pro letošní rok.

obchodní a poradenské služby | 08.05.2023

Zájem o naši franšízu roste

„V nejbližších dvou letech chystáme otevřít až 10 nových franšízových poboček Extéria Market. Na řadě je i vstup na nový trh," prozrazuje zakladatel sítě Miloslav Ramach.

gastronomie | 04.05.2023

Franšízantem za dva měsíce

Letošek by pro koncept pojízdných kaváren Kofi Kofi měl být ve znamení rozvoje franšízové sítě. Do jakých lokalit se svými KofiTrucky míří?

krása, zdraví, sport | 02.05.2023

Vyděláváme na štíhlé linii

Značka Naturhouse u nás působí už zhruba 15 let. Za tu dobu otevřela i s pomocí franšízantů bezmála 100 výživových poraden. Kdo se může stát majitelem dalších franšíz?

bankovnictví a finance | 26.04.2023

S partnery za ziskem ve financích

Skupině Broker Consulting vzrostl loni v ČR a na Slovensku obrat meziročně o 5,6 % na 2,8 miliardy Kč. Svůj podíl na tom mají i OK Pointy. Jak se stát jejich součástí?

krása, zdraví, sport | 24.04.2023

Sourozenci ve franšíze

Filipa a Anetu Novákovi přivedla k myšlence podnikat s franšízou BodyBody maminka. Jaký byl start jejich byznysu?

z domova | 20.04.2023

Franšízing – jistota úspěchu?

Řada podnikatelů, kteří uvažují o vlastním byznysu s franšízou, očekává, že dostanou recept na stoprocentní úspěch. Je tomu skutečně tak?

gastronomie | 17.04.2023

Franšíza založená na čerstvosti

Značka Fruitisimo se z Česka dostala i do dalších zemí. Na domácím trhu má stále ambice růst. Kdo se může stát franšízantem?

dům, byt a zahrada | 17.04.2023

Návrat investice do půl roku

„Zaškolení a předání know-how ze strany Lomaxu zabere pouze pár týdnů. Franšízant tak může začít brzy vydělávat," říká Miloslav Kopeček, obchodní ředitel B2B sítě Lomax.

vzdělávání | 13.04.2023

CodersLab našel partnera u nás i na Slovensku

Vzdělávací franšíza vstupem do těchto dvou zemí posiluje svou pozici na evropském trhu. Nový partner může napomoci řešení nedostatku IT specialistů.

horké téma | 11.04.2023

Franšíza zachraňuje pošty

Zpráva o chystané transformaci České pošty probudila a odhalila plány na uzavírání poboček. Jaký vliv to bude mít na koncept Pošta Partner?

gastronomie | 06.04.2023

Ženy za kormidlem byznysu

Téměř polovinu franšízových partnerů McDonald's v Česku tvoří ženy a jsou úspěšné. Jako majitelky vedou hned několik restaurací.

vzdělávání | 03.04.2023

Česká Helen Doron English na špici

Do turecké Antalye se sjeli master-franšízanti Helen Doron English z celého světa. Chybět tak nemohl ani ten z Česka.

gastronomie | 27.03.2023

Od baget k pizze

Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.

dům, byt a zahrada | 27.03.2023

Zisk díky úsporám energie

Jak uspořit za teplo, otázka, která zejména letošní zimu trápila řadu lidí nejen v Česku. Byla to však i šance na úspěch franšízantů konceptu Maxeco.

z domova | 23.03.2023

Vyšší investice, nižší riziko?

Podle amerických statistik může být franšízová síť s vyššími investičními potřebami dlouhodobě úspěšnější.

vzdělávání | 20.03.2023

Práce, zisk i zábava

Vzdělávací franšíze Edukido se daří růst. Nejrychleji to jde na Balkáně, zájem má i o rozvoj v Česku a na Slovensku.

krása, zdraví, sport | 16.03.2023

Byznys s hladkou kůží

Franšízová síť DepilConcept má v Česku již svého master-franšízanta. Ten ji chce rozšířit do míst s více jak 30 tisíci obyvateli.

potraviny a tabák | 13.03.2023

Byznys i pro malé podnikatele

„Naším strategickým cílem je udržet trend v expanzi nových prodejen a zajistit rozvoj náš i obchodních partnerů," říká Jaroslav Smrčka, manažer sítě Traficon.

gastronomie | 13.03.2023

Podnikáme s trdelníkem

Ročně prodá síť Trdlokafe milion trdelníků ve více jak 50 stáncích po celém Česku, i na Slovensku či ve Vídni. Stále však chce růst, a to i díky franšízám.

  první
  předchozí
3
4
6
7
další  
posledni