moje franšíza

potraviny a tabák | 10.12.2015

Podnikání mění život

Původně bylo snem Terezy Černé otevřít v Ústí nad Labem literární kavárnu. Nakonec se spolu s manželem rozhodli pro podnikání s čokoládou v síti BON BON.

lékárny a zdraví | 01.08.2015

Tomu, co dělám, věřím

Profesní životopis Marty Noskové můžeme označit jako pestrý. Prošla gastronomií i realitami a posledních 5 let je pevně spjato se společností SUNKINS a franšízovou sítí Svět zdraví.

bankovnictví a finance | 01.04.2015

Zákazník až na prvním místě

Milada Bicková podniká pod značkou Partners market již několik měsíců. Svou pobočku otevřela v Písku.

potraviny a tabák | 01.02.2015

Rozhodnutí k nezaplacení

Rozhodnutím Libora Strnada bylo podnikání v novém oboru, primárně ale franchisu nehledal. Dnes je franchisantem sítě farmářských prodejen Náš Grunt a rozhodnutí připojit se k ní považuje za jedno z nejlepších, které kdy učinil.

lékárny a zdraví | 01.06.2014

Práce s lidmi je naplňující

Miroslav a Adina Alfery vedou pod značkou Naturhouse dvě pobočky, jednu na Budějovické v Praze a druhou v Kladně. Do podnikání je přivedla nespokojenost v zaměstnání.

služby pro koncové zákazníky (B2C) | 01.06.2014

Základem jsou dobré reference

Franchisant Ivan Chrástek vede svou cestovní kancelář v Uherském Hradišti. Pro rozšíření služeb firemní klientely si vybral franchisovou licenci Uniglobe Travel.

gastronomie | 01.12.2013

Podnikání jako sport

Franchisant Stanislav Novotný funguje pod značkou Bageterie Boulevard úspěšně už téměř dva roky.

potraviny a tabák | 01.10.2013

Risk je zisk

Franchisant Martin Vorel, který podniká pod značkou Oxalis, vede 8 obchodů Oxalis. Dokazuje, že podnikatelé mohou úspěšně vést i vícero poboček.

bankovnictví a finance | 01.09.2013

Klienti jsou pro mě vším

Franchisantka Petra Kilianová podniká pod licencí brokerské společnosti Gepard Finance. Pořídit si franchisu pro ni bylo nevyhnutelností.

gastronomie | 01.08.2013

Rodinný byznys se zmrzlinou

Franchisovou pobočku Fruitisimo v Teplicích si v březnu tohoto roku otevřely mladé sestry Marie Šauerová a Kateřina Malinová. Důvod, proč si vybraly zrovna tuto značku, vysvětlují její silnou pozicí na trhu.

vzdělávání | 01.08.2013

Chyby mě poháněly kupředu

Práce ve školství byla pro Sylvii Balážovou stresující. Rozhodla se proto zaměstnání nechat a splnit si svůj sen, otevřít si franchisovou pobočku Orange Academy.

lékárny a zdraví | 16.07.2013

Byznys na druhý pohled

Když Petr Němec viděl poprvé inzerát franchisové sítě Svět zdraví hlásající možnost otevřít si vlastní provozovnu, bez většího povšimnutí ho přešel.

potraviny a tabák | 01.05.2013

Z mrazáku, ale čerstvě upečené

V tuzemsku snad ani neexistuje člověk, který by neznal produkty prodávané pod značkou Fornetti. Za dobu působení si u nás našly pekárenské výrobky této sítě mnoho příznivců. Na tuto kartu vsadil i Pavel Koula, který se před čtyřmi lety stal partnerem tohoto franchisového konceptu.

obchod - různé | 01.05.2013

Obchod je nepravidelná záležitost

Franchisový koncept Doktor Klain zaujal jeho franchisanta Miroslava Plcha díky zajímavé perspektivě. Pobočku v Ostravě otevřel minulý rok v listopadu a zvažuje i druhou.

krása, sport, fitness | 30.04.2013

Nejde jen o vzhled, ale i o zdraví

Soňa Kaločík provozuje jako franchisantka už dvě fitness centra EXPRESKA. Podnikání pod tímto franchisovým konceptem jí vyhovuje a naplňuje.

obchodní a poradenské služby (B2B) | 28.03.2013

Podnikatel musí myslet dlouhodobě

Jitka Hlavatá Pytlíková začala pod franchisovou značkou profiCV podnikat v lednu letošního roku. Koncept znala od samého počátku.

elektro a internet | 15.03.2013

Franchising je výzva

První franchisantkou Electro World se stala před 3 lety Dana Procházková. Rozhodla se své letité zkušenosti s prodejem elektrospotřebičů uplatnit pod silnou značkou.

bydlení a domácnost | 01.03.2013

Mobilní byznys

Před zhruba třemi lety se stal Robert Mikulka franchisantem konceptu Marvel, prodejce mobilních domů. Ačkoli ho takzvané mobilheimy na první pohled nepřesvědčily o budoucím úspěchu, po čase zjistil, že se vydal správným směrem.

obchodní a poradenské služby (B2B) | 08.01.2013

Byznys po anglicku

Koncept Business for Breakfast je založen na zakládání podnikatelských klubů. Jedním z jeho franchisantů je i Libor Zinkaizl, který i přes počáteční nedůvěru zapojil do podnikání i svou ženu.

gastronomie | 07.01.2013

Výběr značky je rozhodnutí na celý život

Václav Bečvář si Bageterii Boulevard vybral proto, že se dokáže ztotožnit s její filosofií. Přečtěte si mimo jiné i to, co ho na franchisovém podnikání baví.

1
3