Forty´s Pizza začínala před šesti lety s rozvozem pizzy po Olomouci.
Čtvrtek
22.09.2011
Český koncept Forty´s Pizza vstoupil se svojí 2. franchisovou pobočkou do města perníku - Pardubic.
 

Po první franchisové provozovně, která byla otevřena před rokem v Hradci Králové, zamířil český koncept Forty´s Pizza do sousedního města – Pardubic. „Franchisant v Pardubicích se nám přihlásil sám na doporučení od našeho prvního partnera v Hradci Králové. Jsme rádi, že se dobré zkušenosti s naším franchisovým konceptem takto zúročují,“ vysvětluje Jakub Šlezar, jednatel společnosti Forty´s Pizza, s.r.o., která značku Forty´s Pizza provozuje.

Příběh konceptu

Forty´s Pizza je ryze český koncept, který vznikl v roce 2005 v Olomouci. Svoji činnost zahájil jako rozvážková služba, poté zamířil do centra města a otevřel kamennou pobočku, v níž nadále poskytuje rozvoj pizzy a také odnos s sebou. V průběhu tří let bylo zprovozněno pět firemních poboček v Prostějově, Brně, Přerově a dvě v Ostravě. V roce 2010 byl do konceptu implementován franchising a na jeho základě značka expandovala do Hradce Králové.

Až 15 franchisových provozoven

Dle slov jednatele je cílem konceptu poskytnout zkušenosti formou franchisy dalším zájemcům a stát se jedničkou v rozvozu pizzy v Česku. „Předpokládáme, že do konce tohoto roku zprovozníme ještě jednu pobočku na principu franchisingu. Dle našeho plánu, by do konce roku 2014 mělo fungovat 15 franchisových provozoven,“ dodává jednatel. Ke konceptu se mohou připojit, jak nově vznikající, tak již zavedené provozovny.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014