Pizza Mizza vstoupila do ČR

V současné chvíli působí restaurace Pizza Mizza a rychlé občerstvení Pizza Mizza EXPRES na 10 místech Slovenska, z toho je osm poboček v rukách franchisantů.
Pondělí
03.10.2011
Slovenský franchisový koncept otevřel 1.10. svoji 1. pobočku v pražském obchodním centru Chodov.
 

Právě dnes byla otevřena 1. pobočka slovenského franchisového konceptu Pizza Mizza v Česku. Stalo se tak v pražském obchodním centru Chodov. Jedná se o koncept rychlého občerstvení Pizza Mizza EXPRES, který je umístěn ve food courtu v 1. patře OC Chodov.

„Vstup na český trh jsme plánovali dlouhodobě. Naším prvotním záměrem bylo, že otevřeme v roce 2012 restauraci v AuParku v Hradci Králové. Vše se však změnilo v momentě, kdy jsme dostali nabídku na otevření koutku s rychlým občerstvením na pražském Chodově. Vyhodnotili jsme to tak, že je to nabídka, která se nedá odmítnout,“ míní Jozef Šétaffy, franchisor konceptu. Tato pobočka se tak stala pilotním projektem, na kterém se budou učit poznávat české prostředí a nákupní zvyklosti.

Další expanze v ČR

Tím pádem se vstup konceptu na český trh urychlil a momentálně vyhodnocují ještě jednu nabídku, tentokrát se jedná o možnost pronájmu prostoru na Václavském náměstí v Praze. I tomto případě jde také o fastfoodový koncept Pizza Mizza EXPRES. „Pokud se dohodneme na rozumných podmínkách pronájmu, mohli bychom tuto provozovnu otevřít ještě tento rok. Kromě toho jednáme také se zájemcem, případným franchisantem, o možnosti otevření rychlého občerstvení v v ostravském AVIONu. Tato pobočka by byla zprovozněna příští rok,“ dodává Šétaffy.

Hledání vhodných prostor

Dle slov franchisora na Slovensku hledají vhodný prostor pro provozovnu v Košicích, kde už mají franchisanta a také na bratislavském největším sídlišti Petržalce, kde zatím není dostatečně kapacitně pokrytý rozvoz. V hlavním městě Slovenska připravují k otevření na příští rok další franchisovou pobočku.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014