Každý byznys vyžaduje trpělivost, vytrvalost a neutuchající odhodlání

Libor Zinkaizl s franchisorkou konceptu Business for Breakfast Kamilou Zárychtovou.
pondělí
10.10.2011
Podařilo se nám vyzpovídat franchisanta newtworkingového konceptu Business for Breakfast Libora Zinkaizla.
 

Jak se Vám daří rozvíjet koncept B4B v Praze?

Zhruba před rokem jsem začal provozovat licenci Business for Breakfast (B4B) v té nejlukrativnější lokalitě Česka – v Praze. V současné chvíli máme otevřených 6 klubů a dva další jsou v přípravě. Oslovují nás zejména takové firmy, které se chtějí aktivně pustit do networkingu a tím si zajistit snadnější přístup ke klientům. Za dobu jednoho roku mohu říci, že se náš koncept stává známým a vyhledávaným zdrojem inspirace pro podnikatele, kteří vyhledají nové cesty ke svým zákazníkům, chtějí patřit do silné komunity a hledají inspiraci pro rozvoj svého podnikání.

Jaké jste si předsevzal cíle?

Především jsem se pustil do tohoto oboru podnikání s cílem vytvořit deset silných obchodních klubů právě v mecce byznysu – Praze. Dalším cílem, který jsem si stanovil, byla „kultivace“ podnikání, prostě dělat byznys čistě a v přátelské atmosféře. Místo konkurenčního boje nastolit spolupráci a společné vytváření nových obchodních příležitostí pomocí pro Čechy nového marketingového nástroje – referenčního networkingu.

Daří se plnit Vaše cíle?

Za rok intenzivní práce na rozvoji klubů jsem se mnohému naučil, mám radost z práce s lidmi, a to hlavní, co jsem musel přijmout je, že každý byznys vyžaduje trpělivost, vytrvalost a neutuchající odhodlání. Rychlost rozvoje klubů je přímo úměrná schopnosti členů učit se tento nástroj používat pro rozvoj jejich podnikání.

Jaké jsou Vaše další plány?

V příštím roce plánujeme otevřít další 4 kluby a začít s organizací networkingových eventů pro stávající členskou základnu. Posilovat pozici lídra v networkingu v Praze, aktivněji propojovat kluby napříč celou Českou republikou a zaměřit se na vzdělávání členů v oblasti networkingu.