Mobilní domy míří do Prahy

Od roku 2011 začala firma také s výrobou nových mobilních domů značky Marvel v cenových relacích 465.000 až 1,5 mil. Kč dle výbavy a rozměrů.
pondělí
17.10.2011
Značka MARVEL mobilní domy chce získat franchisanty po celé ČR i SR, včetně Prahy.
 

Společnost MARVEL-INTERNATIONAL spol. s.r.o., která provozuje značku MARVEL mobilní domy, prodává, vykupuje a dováží zachovalé mobilní domy ze zahraničí. Cena použitých mobilních domů se pohybuje v rozmezí 100 – 600.000 Kč dle stavu, výbavy a rozměrů domu.

„Mobilní dům se již také v České republice stal velmi oblíbenou a cenově výhodnou alternativou chaty či chalupy. Nabízené mobilní domy patří do kategorie vozidel pro volný čas a je možné je přepravit tažením jízdy po neveřejné pozemní komunikaci,“ říká Zdeněk Spáčil, jednatel společnosti.

Priorita: Praha

V současné chvíli působí v Česku centrála v Rožnově pod Radhoštěm a jedna franchisová pobočka v Sadové u Hradce Králové. „Na partnerské pobočce jsme si vyzkoušeli možnosti spolupráce a první rok a půl spolupráce hodnotíme oboustranně velmi pozitivně. Nyní chceme postupně expandovat po celém Česko-Slovensku. Prioritou pro nás je najít franchisanta v Praze,“ prozradil jednatel.

Dynamický obor

Jak dále uvedl, odvětví mobilních domů zaznamenalo dynamický růst, což si Spáčil vysvětluje také tím, že se zvýšila poptávka po alternativním bydlení v době krize. V tomto roce společnost prodala o 40 % více domů oproti roku 2010 a dále tak upevnila svou pozici leadera na trhu.

Budování značky

Společnost vkládá nemalé finanční prostředky do budování značky. V tomto roce začali s bannerovými kampaněmi na internetu a také mají reklamní kampaň na TV Barrandov.

Podrobnější informace naleznete v Katalogu franchis.


/2/
zobrazit více