Ve výstavbě je 11 dalších provozoven, z nichž je 8 v České republice 3 na Slovensku.
Úterý
25.10.2011
Český franchisový koncept zaměřený na zdraví a úpravu váhy zprovoznil během 1 roku 14 poboček v ČR a 1 v SR.
 

Svět zdraví je franchisovou divizí české společnosti SUNKINS® a.s. a je zaměřen na zdraví a úpravu váhy. Přestože byl představen teprve začátkem tohoto roku, má dnes v provozu již 14 poboček po celé České republice a jednu na Slovensku. Dvě z nich, v pražských Vinohradech a v Ostravě, byly otevřeny začátkem tohoto týdne.

V pondělí 10. října byla v Praze na Slezské 28 slavnostně otevřena nová pobočka Světa zdraví. Pouhý den poté, v úterý 11. října, byl zahájen provoz další nové pobočky v Ostravě na Náměstí Msgre Šrámka 5. "Každý z nás je jiný, protože jsme geneticky odlišní. Lišíme se krevní skupinou, máme odlišné vrozené vlastností včetně dispozic k některým onemocněním. Výrazně se odlišujeme stravovacími návyky, schopností odolávat stresu nebo banálním infekcím,“ řekl při slavnostním otevření nových center RNDr. Petr Fořt, CSc., odborník na výživu a odborný garant konceptu.

Přidaná hodnota

Koncepce je založena na Nutriční typologii. Jedná se o unikátní systém – software sestavený odborníky na výživu, kde na základě diagnostiky, dotazování a biochemickém vyšetření krve, klienti získají zcela individuální doporučení a jídelníček „ušitý na míru“.

Nízkonákladová franchisa

Dle vyjádření společnosti získají franchisanti, kteří se k síti připojí, mimo jiné know-how, vstupní a průběžná školení, územní exkluzivitu a marketingovou podporu. Investice na rozjezd podnikání se pohybuje mezi 350 - 700 tis. Kč dle náročnosti úprav a velikosti provozovny a jsou v ní zahrnuty veškeré náklady jako například poplatek za franchisovou licenci, stavební úpravy, kompletní vybavení provozovny a náklady na zaškolení personálu.

Zdraví nade vše

„Našim partnerům nabízíme zázemí dynamické české společnosti, možnost čerpat z 18letých zkušeností v oboru a pozitivní cash-flow od prvních měsíců. Působíme v oblasti, která je stále více vnímána jako jedna z nejdůležitějších a obchodně nejzajímavějších – oblast zdraví, kondice a úpravy váhy,“ uvádí Marta Nosková, obchodní ředitelka.