Podnikání s nízkou investicí

Na českém trhu by mělo najít uplatnění až 25 poboček.
Středa
26.10.2011
Španělský franchisový koncept Depil&Body chystá zprovoznění celkem 25 center v ČR a 10 v SR.
 

Depil&Body představuje síť moderních kosmetických center, která využívá 25leté zkušenosti v sektoru profesionální kosmetiky s fotodepilací a dalších ošetření obličeje i celého těla. Jedná se o franchisový koncept ze Španělska, který na českém trhu působí již třetím rokem.

Od roku 2009 provozuje systém Depil&Body společnost Dermoesthetic s.r.o., která během tří let otevřela 6 vlastních a 3 franchisové pobočky na území Česka a Slovenska. Do konce tohoto roku plánuje zprovoznit dvě centra v ČR a celkový předpoklad pro český trh činí 25 a pro slovenský trh 10 poboček.

„Chceme nabídnout motivovaným zájemcům o licenci podnikatelskou příležitost v dynamickém sektoru. Jedná se o model, který se vyznačuje nízkou investicí a rychlou návratností, a to hlavně díky poptávce po těchto službách,“ vysvětluje Xavier Alcaide, jednatel společnosti Dermoesthetic s.r.o.

Jak dále Alcaide dodává, počáteční investice se pohybuje od 770 000 Kč a zahrnuje pořízení přístrojů nejnovější generace, vstupní balíček obsahující propagační materiály, vytvoření designu salonu a sadu základního pracovního materiálu a vybavení. Smlouva se uzavírá na 5 let. Provozovny je vhodné umístit na rušnou ulici typu A do všech měst s minimálně 25 - 30 000 obyvateli. Velikost pobočky se obvykle pohybuje mezi 50 až 100m2.

Více informací získáte v Katalogu franchis.