Cvičení probíhá na speciálních hydraulických strojích, na nichž se spalují tuky, formuje postava i posiluje činnost srdce.
Středa
14.12.2011
Průměrný věk klientek fitness konceptu EXPRESKA je mezi 40 až 60 lety. Cvičení pro muže se zatím nechystá.
 

Česká firma EXPRESKA chce do konce příštího roku mít alespoň 60 franchisových poboček. Podle ředitele společnosti Petra Kořínka je totiž o speciál cvičení zaměřené pouze na ženy stále větší zájem. A ne všechny ženy, které trpí nadváhou, chtějí chodit do fitness center. „My se ani nepovažujeme za klasické fitness centrum. Náš koncept je založený na 30minutovém kruhovém tréninku, při kterém se procvičí všechny části těla. Obsahuje i prvky aerobiku a joggingu,“ říká Kořínek.

Kořínek se při založení společnosti inspiroval v zahraničí, především v západní Evropě a USA, kde je tento způsob posilování populární. „Při našich zahraničních cestách jsme se snažili vybrat takové cvičení, které by v Česku nejlíp fungovalo,“ dodává Kořínek. Podle něj je neméně důležité, že na pobočkách EXPRESKY jsou klientkám k dispozici nutriční specialistky, které radí, jak se správně stravovat.

EXPRESKA má v současné době 22 franchisových poboček. Zatímco nyní je většina z nich především ve Středočeském a Severočeském kraji, pro příští rok by Kořínek rád více expandoval do ostatních částí Čech a na Moravu.


/1/
zobrazit více