Pizza Mizza vznikla v roce 2004. Od té doby provozuje 10 provozoven na Slovensku a 1 v Česku. V příštím roce řetězec otevře minimálně 1 pobočku v Bratislavě a 1 v Ostravě.
Čtvrtek
15.12.2011
Poté, co slovenský řetězec otevřel 1. pobočku v Praze na Chodově, chystá se i do jiných českých a moravských regionů.
 

Po pražském Chodově, kde je od 1.10 otevřené fast foodové občerstvení Pizza Mizza EXPRESS, otevře už v polovině března další provozovnu, a to v rekonstruovaném obchodním centru Avion v Ostravě. Zároveň je v plánu otevřít první českou restauraci Pizza Mizza. Stát by měla v nově rekonstruovaném pražském obchodním domě Černý Most. „Mluvíme o konci roku 2012, možná začátku 2013. Ale už nyní se připravujeme a hledáme franchisanta. Bude to velká restaurace kolem 250 m2, v níž by měla být klasická pec na dřevo, takže si zákazník pochutná na opravdu tradiční italské pizze,“ říká Jozef Šétaffy, franchisor konceptu.

Šétaffy se netají, že by rád pronikl i do jiných měst. Podle Šétaffyho se koncept Pizza Mizza hodí především do větších měst a do obchodních center.

Podle něj je důležitá hlavně velká koncentrace lidí. „My stavíme na kvalitě, takže používáme originální italské suroviny. Proto máme vysokou nákladovost, ale zároveň kvůli konkurenci musíme držet cenou na určité míře. Z toho důvodu jsou pro nás lepší větší obraty. A ty bývají v místech, která navštěvuje mnoho lidí,“ dodává Šétaffy.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014