Celkové investice do obchodu se maximálně pohybují kolem 70 tisíc EUR. Vstupní poplatek pro Master franchisanta je 50 tisíc EUR, pro franchisanta 1 tisíc EUR.
Čtvrtek
22.12.2011
Australský koncept DIVA míří na český trh. Hledá Master franchisanta nebo franchisanty.
 

Diva je součástí největšího světového prodejce módních šperků a bižuterie Diva International. Spolupracuje s předními značkami v oboru, jako je Top Shop, BHS nebo Selfridge. Společnost Diva si zakládá na trendech. Neustále se snaží přicházet na trh s novými módními šperky, které by odrážely aktuální změny v módě i životní stylu. Šperky jsou určené pro ženy, které si zakládají na osobitém stylu.

Diva byla založena v roce 2003 v Austrálii. Poté se společnost rozhodla expandovat do dalších zemí. Jako první na řadu přišel Nový Zéland, kde měly šperky od Divy stejně velký úspěch jako v rodné Austrálii. Mezi další státy, ve kterých se s originální bižuterií může člověk potkat, patří Indonésie, Singapur, Malajsie, Thajsko. Poté si Diva obrátila na ostatní světové trhy včetně Ruska, Polska, Spojených Států nebo Jižní Afriky.

Firma spolupracuje s mezinárodně uznávanými návrháři z New Yorku, Londýna, Paříže nebo Milána. Šeprky značky Diva nosí známé světové celebrity jako Nicole Ritchie, Kim Kardashian, Blake Lively a Fergie.

Více informací získáte níže v Katalogu franchis.