Pivovary myslí na gastronomii

Koncept má tři typy provozoven. Restaurace jsou pro centra velkých měst nad 50.000 obyvatel, Sport Bary jsou pro sídliště a menší města a Beerpointy pro obchodní centra ve velkých městech.
Středa
11.01.2012
Pivovary Staropramen, provozovatel franchisové sítě Potrefená husa, si v listopadu nadělily dárek – novou restauraci.
 

V pořadí už 28. Potrefená husa byla otevřena v Brně. Nová dvoupatrová pivnice, která nese jméno Zelný trh, stojí v historickém centru Brna. Koncept Potrefených hus je podle vyjádření Pivovarů Staropramen v České republice nejúspěšnější, pokud jde o pohostinská zařízení provozovaná na bázi franchisy přímo jednotlivými pivovary.

Restaurace Potrefená husa je založena na franchisovém konceptu. Investice do jedné provozovny se pohybuje v řádu několika milionů korun. Vedle Česka vybudovala zdejší druhá největší pivovarnická skupina pobočky také na Slovensku. Začátek nové restaurační sítě spadá do roku 1998, kdy ve spolupráci s firmou F&B Concepts otevřela první pobočku v Praze na Vinohradech.

„U každé Potrefené husy uplatňujeme stejné designové prvky, které provozovny spojují. Zároveň se však snažíme, aby jednotlivé restaurace byly vždy originálem a měly i jistý specifický prvek. V případě brněnské restaurace jím jsou jak bar s prosklenou stěnou, tak unikátní klenbové stropy ve spodním patře,“ řekl o filosofii řetězce David Petřík, manažer Pivovarů Staropramen. V loňském roce navštívilo tyto restaurace v České republice a na Slovensku 2,8 milionu hostů.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014