Ředitel oděvní sítě Okay Multibrand Shops Mariusz Brzyski má v ČR velké plány.
pondělí
16.01.2012
Letos chceme otevřít 30 obchodů, říká v Rozhovoru týdne ředitel oděvní sítě Okay Multibrand Shops Mariusz Brzyski.
 

Loni v září jste v Lounech otevřeli první prodejnu v Česku. Jak by jste její dosavadní fungování zhodnotil?
Náš obchod si vede velmi dobře. Jeho otevření bylo rozhodně úspěšné. Přesto nyní uvažujeme o jeho přestěhování do Karlových Varů.

Proč?
V Karlových Varech budeme mít lepší a atraktivnější umístění našeho obchodu. Navíc zde budeme mít i více potenciálních věrných zákazníků. To je hlavním důvodem, proč se společnost rozhodla obchod přemístit do lepší lokace v Karlových Varech.

Pro koho jsou prodejny Okay Multibrand Shops určeny?
Především se jedná o děti a mládež, ty jistě zaujmou atraktivním vizuálním designem. Zákazníci si zde vyberou z mnoha módních značek, ale také doplňků jako jsou razítka, hodinky nebo šperky. Síť teprve začínáme budovat. Vedle České republiky se zaměřujeme na Ukrajinu, Slovensko, Estonsko, Litvu a Lotyšsko. Celý nápad vznikl ve Velké Británii, poté se přesunul do Polska, kde je koncept velmi úspěšný.

Kolik máte obchodů v Polsku?
V současnosti provozujeme 10 vlastních, 75 franchisových a 157 partnerských prodejen. Věřím, že podobně úspěšní budeme i v České republice.

Kolik chcete mít v Česku obchodů?
Rádi bychom letos otevřeli 30 prodejen.

Kde se vaše prodejny nejlépe uplatní? Ve velkých nebo i menších městech?
U našeho konceptu nezáleží, jestli je ve velkém nebo malém městě. Nejdůležitější je atraktivita místa, síla konkurence a výše nájmu.


/1/
zobrazit více