Franchisant by měl mít rád sushi

Jediná česká provozovna PLANET SUSHI je otevřena v Praze. Síť by ale ráda expandovala i do dalších měst.
Úterý
24.01.2012
Zatím jediná česká pobočka PLANET SUSHI v Praze na Andělu se osvědčila. Nyní se hledají prostory pro další pražské restaurace.
 

Restaurace na Andělu je podle provozního ředitele Rosinter Czech Republic, která vlastní franchisovou licenci sítě japonských restaurací PLANET SUSHI, Petra Vlastníka nejúspěšnější v celém regionu střední a východní Evropy. Najít další vhodnou lokalitu není podle něj jednoduchá věc. „V Praze je to těžké. Když najdete vhodné prostory, jsou příliš drahé. Když seženete levnější nájem, nevyhovuje místo,“ říká Petr Vlastník.

Založit si pobočku PLANET SUSHI není podle Vlastníka náročné ani finančně, provozně nebo technologicky. Důležité je, aby se potenciální franchisant o restauraci skutečně staral. „Ideální franchisant by neměl být jen investorem, ale člověkem, který na chod restaurace pravidelně dohlíží. A měl by mít rád sushi,“ dodává s úsměvem Vlastník.

Jak Petr Vlastník dále uvedl, restaurace se uplatní hlavně v místech s dobrou dopravní dostupností, s kancelářskými budovami nebo obchodními centry. Vedle Prahy by se koncept sushi restaurací uplatnil i v dalších větších krajských městech.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014