Pro GEPARD FINANCE pracuje 350 makléřů v Česku i na Slovensku.
Středa
25.01.2012
Loňský prosinec byl nejúspěšnějším měsícem v historii GEPARD FINANCE. Objem poskytnutých hypoték činil 750 mil.Kč.
 

Hypoteční úvěry za celkem 7 miliard Kč poskytla loni svým klientům brokerská společnost GEPARD FINANCE. "Rok 2011 můžeme považovat za výborný. Dařilo se nám v průběhu celého roku. Největší zájem o naše služby byl v jarních a podzimních měsících," informuje ředitel její franchisové sítě Stanislav Obešlo.

Své aktivity společnost výrazně rozšířila i na Slovensku, na jehož trh vstoupila se svým franchisovým konceptem v roce 2009. „Na slovenském trhu jsme v roce 2011 realizovali rekordní obrat ve výši 53 mil. EURO (1,325 miliard Kč). Našim realitním partnerům jsme zde schopni prostřednictvím sítě 37 poboček nabídnout podobný hypoteční servis, jaký máme nastaven v České republice,“ říká Adolf Červinka místopředseda představenstva GEPARD FINANCE a ředitel divize obchod pro ČR a SR.

Podle Obešla nebude rok 2012 pro byznys nijak jednoduchý, je nutné připravit se na vše. Podle něj ale franchisový koncept GEPARD FINANCE stojí na pevných základech, což znamená, že by měl zůstat efektivní i v roce 2012 jak pro franchisanty, tak pro koncové zákazníky.