Paneria chystá oslavy

Jednou z chystaných novinek jsou i změny v prodávaném sortimentu. Paneria chce rozšířit své polední menu.
Úterý
07.02.2012
Expanze českého gastronomického konceptu pokračuje. V březnu otevře 70. prodejnu.
 

Síť pekařství Paneria se po velkých městech v čele s Prahou zaměřuje na krajská města. Ještě v únoru by měla být otevřená prodejna v Mostu. Na polovinu března se chystá zprovoznění nové pobočky v ostravském obchodním domě Karolina. Brzy budou následovat i prodejny v Opavě, Olomouci nebo Brně. "Zájem o rozjezd franchisových poboček Paneria roste. Jen pro prvních šest měsíců letošního roku už máme podepsány smlouvy na 10 prodejen," říká Michal Freiberger, ředitel divize Food and Service českého konceptu Paneria.

Vedle rozšiřování pobočkové sítě Paneria chystá další novinky. Během dvou let chce otevřít až 100 prodejen malých rohových obchodů do 25 m2, které se svou velikostí budou hodit na autobusové zastávky nebo vlaková nádraží. Investice by se měla pohybovat kolem 30 tisíc EUR. "Díky relativně mále částce je tento připravovaný koncept vhodný jak pro naše tradiční franchisanty, tak i pro začínající menší podnikatele," dodává Freiberger.

Na českém trhu funguje mnoho gastronomických konceptů. Z tohoto pohledu má Paneria dobrou pozici. Významnou roli totiž hraje síla značky. V březnu otevře sedmdesátou prodejnu, což z firmy dělá velkého hráče na trhu.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014