Nová pravidla pro franchisanty

Oxalis své zboží exportuje do 28 zemí. Do zahraničí chce proniknout s novou master franchisou. Na ní se nyní intenzivně pracuje.
pondělí
13.02.2012
Výrobce a distributora čaje a kávy Oxalis čekají změny. Firma totiž chystá úpravu svého franchisového konceptu.
 

Rok 2012 je pro slušovickou společnost Oxalis rokem novinek. "Připravujeme změnu konceptu, úpravu některých pravidel pro naše franchisové partnery, novou příručku. To vše by mělo vést ke zkvalitnění služeb směrem k našim franchisantům a celkově k posílení naší maloobchodní sítě," uvedla manažerka exportu společnosti Oxalis Pavlína Křivánková.

Vedle těchto změn firma hodlá otevírat další pobočky. Chystá se nový obchod v pražském obchodním domě Palladium. Zájem o rozjezd nových poboček je podle Křivánkové mezi franchisanty velký. "Již je téměř jisté, že v průběhu léta budeme otevírat jednu či dvě franchisové prodejny v Čechách. Otevření další prodejny, tentokrát na Moravě, je v jednání. A abychom nic nezakřikli, tak konkrétní lokality upřesníme později," dodala Křivánková.

Do karet společnosti Oxalis hraje i fakt, že Češi se pomalu učí pít kvalitní sypané čaje i praženou kávu. Podle Křivánkové je sice tato změna ve vnímání kvality čaje i kávy během na dlouhou trať, pozitivní výsledky ale začínají být zřejmé. "Do obchodů Oxalis se totiž vrací čím dál více stálých zákazníků a noví přicházejí," těší Křivánkovou.