The PUB provozuje 15 poboček, z toho čtyři spravuje centrála a 11 je franchisových. Tři pobočky jsou zahraniční.
Čtvrtek
16.02.2012
Český koncept The PUB vedle Česka otevírá hospody i v cizině. Po Německu a Rakousku možná přijde Maďarsko, Slovensko a Švýcarsko.
 

Letos na jaře plánuje plzeňský The PUB otevřít již pátou provozovnu v Praze. The PUB využívá originálního konceptu samoobslužných barů, kde si lidé sami točí pivo. Rok 2012 je podle jednatele společnosti Martina Šampalíka hlavně o zvyšování kvality poskytovaných služeb a optimalizaci vnitřních procesů. "Chceme i nadále budovat silnou značku a posilovat spolupráci mezi jednotlivými provozovnami a centrálou a partnery konceptu. Rádi bychom také letos otevřeli další jednu až dvě provozovny v Německu," dodává Šampalík.

Společnost se nebrání ani další expanzi do zahraničí, v plánu je otevření hospod v Budapešti nebo v Bratislavě. "V Berlíně se stal The PUB velmi oblíbeným místem a svou výtočí se drží na špici mezi všemi hospodami ve městě. Ve Vídni jsme otevřeli hned dvě provozovny najednou loni v listopadu a tak je příliš brzo na to hodnotit, nicméně náš franchisant má ambice vstoupit časem i do Švýcarska," uvádí Šampalík.

Hospody The PUB se hodí především do větších měst s počtem obyvatel kolem 100 tisíc. V zahraničí firma upřednostňuje města ještě větší. V Česku se ale nebrání ani menším městům. Podle Šampalíka je dobrým příkladem Opava, kde není ani 100 tisíc obyvatel, a přesto se tamní pobočce The PUB daří.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014