Partnery DME jsou jak nové školy, tak stávající.
pondělí
20.02.2012
Síť jazykových škol Direct Method for English (DME) patří od roku 2012 pod společnost Smart Education. Vedle ČR a SR chce expandovat i do dalších zemí.
 

Speciální metodou výuky angličtiny DME se v současnosti učí v 51 městech v Česku a na Slovensku. Síť těchto partnerských škol se podle ředitelky DME Zuzany Ležanské neustále rozšiřuje. "Na Slovensku už máme pokrytou většinu měst, teď se proto více soustředíme na Českou republiku. Tato metoda má obrovský potenciál a věříme, že bude mít úspěch i na českém trhu. Nedávno jsme například získali partnerskou školu v Brně," dodává Ležanská.

Podle Ležanské by se tento licencovaný systém výuky angličtiny mohl postupně rozšiřovat i do dalších evropských států. A to díky mezinárodní společnosti Smart Education.s.r.o., pod kterou DME na začátku letošního roku přešla. "Je pravda, že jazykových škol je v dnešní době mnoho, ale většina z nich nabízí jen tradiční styl výuky, při kterém využívají jen běžně dostupné učebnice. Jsme přesvědčení, že s inovativní metodou se mohou uživit jak nové školy, tak i ty existující, které si chtějí rozšířit produktové portfólio a přijít na trh s něčím novým," myslí si Ležanská.

Umět anglicky je v dnešní době pro většinu lidí nezbytnou nutností. Podle Ležanské je ale důležitá nejen efektivnost vybrané metody výuky, ale i zábavnost. Když totiž člověka hodina angličtiny baví, učí se mu lépe a rychleji.