Noví členové ČAF

Zatím poslední prodejna konceptu Český Grunt byla otevřená v lednu v Českých Budějovicích.
Úterý
21.02.2012
Česká Asociace Franchisingu přivítala v únoru do svých řad síť 2 další členy - síť farmářských prodejen Český Grunt a lékáren Pharmaland.
 

První prodejna s názvem Český Grunt byla otevřena v roce 2010 v Praze 3. V současnosti je v provozu osm obchodů. Další budou následovat. Český Grunt je původní český koncept založený na síti kamenných farmářských prodejen se širokou nabídkou tradičních českých potravin. Ty pocházejí především od malých a středních tuzemských výrobců a farmářů. Součástí sortimentu jsou uzeniny a maso, čerstvé pečivo, domácí sýry a mléčné výrobky, sezónní ovoce a zelenina, med, vína, mošty a další.

Druhý nový člen - síť lékáren Pharmaland - nabízí svým pacientům a zákazníkům moderní přístup k preventivní péči, který koresponduje s požadavky dnešní doby. Všechny lékárny jsou vybavené velkými samoobslužnými zónami, kde si zákazník může všechny nabízené preparáty sám prohlédnout a rozhodnout se, jakou chce velikost balení a kolik chce platit.

V každé lékárně je kvalifikovaný personál, který v případě potřeby zákazníkům odborně poradí. V tomto ohledu nemá v Česku doposud konkurenci. V současné době je na trhu zhruba sto tisíc různých druhů léků a doplňků stravy, a to v různém balení, formě podání, ceně a především kvalitě. Aby se zákazník mohl při svém výběru snáze rozhodnout, a zároveň měl v každém případě jistotu, že kupuje tu nejvyšší kvalitu s prokázaným účinkem, lékárny Pharmaland provádí přísnou selekci nabízených léčivých přípravků.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014