Na konci roku 2010 pracovalo pro společnost Partners 2400 poradců.
Úterý
28.02.2012
Poradenská společnost Partners má pro letošní rok velké plány. Chce svůj koncept Partners Market budovat na principu franchisingu.
 

Ryze česká společnost Partners Financial Services, a.s. funguje už bezmála pět let. Firma poskytuje nezávislé rady pro nakládání s rodinnými rozpočty a osobními financemi. Vzhledem k chystané důchodové reformě lze předpokládat, že zájem o služby finančních poradců bude stoupat. Společnost proto rozjíždí projekt Partners market, s nímž chce oslovovat potenciální partnery - franchisanty.

Tyto pobočky se hodí do každého města nad deseti tisíc obyvatel. Zájemce o získání licence bude na provoz prvních šesti měsíců potřebovat zhruba půl milionu korun. „Mimo to vidíme tento náš krok jako příležitost pro podnikatele, kteří chtějí využít zavedené značky a know-how v oblasti finančních služeb a rozjet svůj vlastní byznys,“ říká projektový manažer Partners Martin Pivoda.

V loňském roce firma uzavřela se svými klienty téměř sedm tisíc smluv na pojistné, bankovní a investiční produkty. Vedle dalšího rozšiřování pobočkové sítě chystá Partners další novinky. Už od začátku roku otevřela společnost pět VIP poradenských kanceláří, které sdružují odborníky na finanční plánování.