Svět zdraví i v malých městech

Typickým klientem společnosti Svět zdraví je člověk, který se rozhodl snížit váhu a získat zpět ztracenou kondici
pondělí
27.02.2012
Síť dietologických poraden Svět zdraví má velké plány. Ke konci roku chce mít otevřeno 50 poboček v Česku a 25 na Slovensku.
 

V současnosti provozuje česká společnost Svět zdraví 23 franchisových poraden v Česku a čtyři na Slovensku. Jen v únoru byly otevřeny provozovny v Opavě, Mladé Boleslavi a v Praze v Letňanech. A podobným tempem chce firma pokračovat i v dalších měsících. Do konce dubna hodlá otevřít minimálně tři pobočky - v Hodoníně, Písku a Lounech.

Dietetická centra jsou čím dál populárnější. Lidé více dbají o svou postavu a celkový vzhled. I proto se společnosti Svět zdraví daří celkem rychle otevírat nové pobočky po celé republice i na Slovensku. A zájem o tyto služby mají i lidé z menších měst. Firma je na to připravena. "Máme připravený koncept pro města od deseti tisíc obyvatel. Vzhledem k menší anonymitě lidí očekáváme jednodušší činnost. Již nyní se připravují k otevření tři pobočky v těchto menších městech," říká obchodní ředitelka společnosti Svět zdraví Marta Nosková.

Obecně lze říci, že největší zájem o služby dietologických center je po Novém roce, kdy si lidé dávají předsevzetí zhubnout. Další nápor klientů zažívají poradny před létem. "Čím dál více klientů k nám chodí i na podzim, kdy jsou lidé odpočatí po dovolených, a mají chuť se sebou něco udělat," dodává Nosková