Bageterie Boulevard na Moravě

Bageterie Boulevard ve svých pobočkách začala představovat nové „CHEF“ menu, které rozvíjí společně se známými českými šéfkuchaři.
Čtvrtek
22.03.2012
Už druhá franchisová pobočka je v provozu od čtvrtka 22. března. Restaurace je umístěna v ostravském OC Forum Nová Karolina.
 

Provozovna v Ostravě je v pořadí už druhá v rukou franchisanta a dvanáctá celkem v rámci sítě Bageterie Boulevard v České republice. První franchisová pobočka byla otevřena v Praze v obchodním centru Zličín. Podle výkonné ředitelky Bageterie Boulevard Jitky Remsové hledá tuzemský koncept bageterií na Moravě i další lokalitu. Firma se chce postupně rozšiřovat po celé České republice.

V novém obchodním centru Forum Nová Karolina v Ostravě otevírají pobočky i další významní hráči na českém gastronomickém trhu. Vedle McDonald´s mohou lidé navštívit například Cukrárnu Výtopnu, Fruitisimo, Oxalis, Panerii, Subway, UGO juice bar nebo chocolaterii BON BON. Všechny tyto koncepty rozšiřují svou síť za pomoci franchisingu a jsou uvedeny na našem portále v Katalogu franchis.

Český řetězec Bageterie Boulevard se postupně snaží vymezovat hlavně proti tradičním zahraničním fast foodovým restauracím. Zákazníkům se snaží zprostředkovat kvalitní kuchyni rychlého občerstvení i prostřednictvím spolupráce s renomovanými šéfkuchaři, kteří přinášejí do tohoto odvětví aktuální trendy gastronomie. „Jsme nekompromisní co se týče kvality jídla. Nesmažíme, pouze pečeme, pracujeme s převážně chlazenými ingrediencemi, máme vysokou kompetenci ve vývoji pečiva,“ vysvětluje Remsová.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014