V současné chvíli působí 40 dietetických center v Česku a sedm na Slovensku.
Středa
29.02.2012
Síť dietetickýh center NATURHOUSE nadále roste. I proto rozšířila svůj top management, který se bude starat o její další rozvoj.
 

Původně španělský koncept, který nabízí služby a produkty určené pro výživu a dietu, posiluje i v Česku. „Dospěli jsme do fáze, kdy je důležité firemní procesy svěřit dalším odborníkům. Od nového roku proto máme dva nové ředitele franchisové sítě, pro Českou republiku a Slovensko,“ vysvětluje Jan Gonda, který španělský franchisový systém přivedl před třemi roky do obou zemí.

Na post ředitele franchisové sítě pro Českou republiku byl jmenován pan Jiří Straškrába. Jeho základním úkolem na nové pozici je podpořit a řídit fungování, růst a další rozvoj sítě. „Během tohoto roku plánujeme otevřít v Česku dalších 30 prodejen a na Slovensku nejméně deset,“ říká Straškrába.

Druhým nově jmenovaným ředitelem je Tibor Antony, který má na starosti franchisovou síť na Slovensku. Sám byl franchisantem a výživovým poradcem NATURHOUSE - v Košicích provozuje dvě pobočky. Do jeho kompetencí kromě rozvoje sítě náleží také vzdělávání dietologů. Vedle probíhající expanze se chtějí oba ředitelé zaměřit i na zachování kvality služeb a dosavadní individuální přístup k zákazníkům.