U partnera společnostise očekává proklientský přístup, připojení k internetu a základní počítačové znalosti.
Pátek
09.03.2012
Internetový portál České pojištění.cz chce rozšiřovat své služby. Také proto se rozhodl začít s budováním kamenných poboček na principu franchisingu.
 

České pojištění.cz nabízí porovnání pojistných produktů od všech (v případě povinného ručení) nebo všech významných (v případě cestovního pojištění) pojišťoven na tuzemském trhu. Zároveň chce portál rozšířit svou nabídku a odborný servis tak, aby si každý zákazník vybral pro sebe tu nejvhodnější pojistku.

A právě touto širokou nabídkou doprovodných služeb se chce společnost lišit od konkurence. „V prvním kvartálu tohoto roku chceme na náš portál přidat možnost porovnání a sjednání havarijního pojištění, pojištění domácností a nemovitostí. Klienti si u nás budou moci také porovnat a zvolit nevhodnější penzijní fond,“ vysvětluje produktový manažer České pojištění.cz Roman Sznapka.

Firma také začíná s rozjezdem sítě kamenných franchisových poboček. S tím jí pomáhá makléřská společnost Němec&partners. Zatím tato spolupráce funguje v oblasti Prahy, Vysočiny, východních a jižních Čech a střední a jižní Moravy. Nyní se proto společnost soustředí na hledání vhodných partnerů. „V rámci vývojového procesu sítě našich zastoupení na bázi franchisingu jsme teprve v počáteční fázi jejího budování. Přesto už nyní registrujeme zájemce o spolupráci v rámci celé České republiky,“ dodává Sznapka.