Slovenská pizza v Ostravě

Pizza Mizza se chce vedle Slovenska rozšiřovat i v Česku. Hledá proto franchisanty z Čech i Moravy.
Středa
14.03.2012
Už zítra 15.3. se otevírá v ostravském OC Avion provozovna Pizza Mizza expres. První česká pobočka funguje od loňského října v Praze.
 

Gastronomický koncept Pizza Mizza vznikl v roce 2003 na Slovensku. První restaurace byla otevřena v roce 2004 v Bratislavě a v současné době patří mezi nejznámější a nejoblíbenější restaurace na Slovensku. V současnosti provozuje čtyři vlastní a šest franchisových poboček na Slovensku a dvě franchisové v Česku.

Výběr ostravského obchodního domu Avion pro druhou českou provozovnu nebyl náhodný. "I v Bratislavě máme velkou restauraci v Avionu a je to jedna z našich nejúspěšnějších poboček. Na základě dosavadaní spolupráce nám pronajímatel dal zajímavou nabídku pro Ostravu. Naše Pizza Mizza expres tam vhodně zapadla do portfólia fastfoodových značek v novém foodcourtu," vysvětluje franchisor konceptu Josef Šétaffy. Dalším plusovým bodem bylo, že tuto pobočku provozuje zkušený a úspěšný podnikatel z Ostravska.

Do konce letošního roku se už ale nejspíš žádná další česká restaurace nebo fastfood Pizza Mizza otevírat nebude. "Momentálně připravujeme k otevření několik provozoven v Bratislavě, takže není tolik času. Stále však hledáme vhodné příležitosti i v Česku. Pokud se něco zajímavého objeví, určitě toho využijeme," dodává Šétaffy.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014