Čtyři hlavní dietoložky NATURHOUSE (zleva): Petra Dubanovská, Věra Burešová, Eva Straškrábová a Jana Jarošová.
Čtvrtek
29.03.2012
Personální změny ve vedení sítě dietetických center NATURHOUSE. Nové jmenované hlavní dietoložky jsou zároveň i franchisantkami.
 

Po nedávném jmenování dvou nových ředitelů došlo ve společnosti NATURHOUSE k další personální změně. Tým čtyř hlavních dietoložek má ve firmě několik důležitých úkolů. "Tyto naše odbornice jsou zodpovědné nejen za veškerá školení nových dietologů, ale také je učí obchodním dovednostem,“ vysvětluje vlastník master franchisové licence Jan Gonda.

Důležité rovněž je, že všechny čtyři odbornice mají osobní zkušenost s franchisingem, a to přímo pro řetězec NATURHOUSE. Například Eva Straškrábová provozuje už rok pobočku v Berouně a v hledáčku má další centrum. Jana Jarošová a Věra Burešová vedle toho, že vedou školící centrum v Českých Budějovicích, vedou také od konce ledna letošního roku vlastní pobočku v Písku.

Společnost v březnu otevřela již svou 41. pobočku v ostravském obchodním centru Nová Karolina, ve kterém své obchody začaly provozovat i další franchisové koncepty. Jan Gonda exkluzivně portálu FranchisingINFO.cz sdělil, že se jedná o třetí dietetické centrum v Ostravě, které vlastní jeden franchisant. „Zaznamenali jsme trend, že stále více stávajících franchisantů začíná provozovat dva a více obchodů. Díky tomu, že se neustále rozrůstáme, nabíráme nové odborníky do našich řad. Pomocí nich pak můžeme poskytovat franchisantům odbornou podporu například v oblasti IT, personalistiky a marketingu,“ uzavírá Gonda.