Nejnovější vizuální konceptu prodejen Yves Rocher má název Ateliér Rostlinné kosmetiky.
Středa
02.05.2012
Zrekonstruovaný obchod se nachází v pražském obchodním centru Palladium. Otevřen byl 20. dubna.
 

Rekonstrukce obchodu souvisí s dřívější změnou loga společnosti Yves Rocher, která byla veřejnosti představena v září roku 2009. Obchodní centrum Palladium se tak v Praze stalo výstavním reprezentantem této vizuální změny. "Od roku 2009 jsou všechny nové obchody budovány dle nového konceptu a starší typy obchodů rekonstruovány. Následujícími obchody, které se chystají na přeměnu, jsou prodejny v Ostravě, Liberci nebo v Praze v nákupním centru Galerie Fénix," informuje mluvčí Yves Rocher Lucie Tomišková.

Nová koncepce obchodu se jmenuje Ateliér Rostlinné kosmetiky. Vyjadřuje dynamiku a odráží filozofii značky, která je založena na dostupnosti kvalitní rostlinné kosmetiky pro všechny a zároveň na ochraně životního prostředí. Ateliér Rostlinné kosmetiky je podle společnosti Yves Rocher ztělesněním dovedností a zkušeností značky a současně je návratem ke kořenům firmy ve vesničce La Gacilly v Bretani.

Francouzská kosmetická společnost Yves Rocher vznikla v roce 1959 v Bretani a dnes jsou její obchody ve více než 80 zemích světa. V České republice společnost provozuje 44 obchodů, z toho 16 je v rukou franchisantů. V tomto směru podnikání chce i nadále pokračovat. "V současné době nabízíme k franchisování jak obchody v České republice, tak i na Slovensku," dodává Tomišková.