První prodejna českého konceptu Sklizeno byla otevřena v Brně v září 2011.
pondělí
28.05.2012
Obchod s lokálními potravinami Sklizeno otevřel svou první franchisovou pobočku. Brzy bude následovat další.
 

Obchod v pražských Nuslích je v provozu od pondělí 28. května a na 140 m2 prodejní plochy nabídne potraviny především od malých producentů z Čech i Moravy. „Ve Sklizeno nabízíme zákazníkům produkty malých a středních českých farmářů, sedláků, pěstitelů a výrobců, kteří se do konvenční supermarketové sítě jen stěží dostanou,“ vysvětluje majitel a bývalý foodblogger David Kukla.

Prodejny Sklizeno si zakládají jak na kvalitních mléčných výrobcích v podobě mléka, jogurtů a sýrů, tak i vejcích z volného chovu, sezónní zelenině, čerstvém kváskovém chlebu a pečivu. Zákazníci si rovněž mohou vybrat ze širokého výběru českého chlazeného masa, drůbeže i uzenin, které pochází přímo od farmářů a řezníků. Nuselské Sklizeno nabízí i kávu s sebou, protože spolupracuje s výběrovými českými pražírnami.

O podobné koncepty obchodů s potravinami je mezi českými spotřebiteli stále větší zájem. To potvrzuje i Kukla, který musel v posledních měsících odpovídat na mnoho dotazů ohledně otevírání nových prodejen. "Lidé se ptají jak na našich webových stránkách, tak třeba i na Facebooku. A již teď mám pro ně zajímavou zprávu - další franchisovou pobočku otevřeme nejspíše na přelomu srpna a září v Brně," dodává Kukla.


/1/
zobrazit více