Pod společnost Max Praga patří v Česku značky iBlues, Marella, Marina Rinaldi, persona, Max Mara a Weekend Max Mara. Pod firmu Inn Fashion spadá LIU•JO.
pondělí
11.06.2012
O luxusní módní oblečení je v Česku i na Slovensku stále větší zájem. Nové prodejny hledá hlavně Weekend MaxMara a Liu.Jo.
 

Kolekce Weekend Max Mara je určena pro ženy, které hledají komfortní oblečení pro každý den, praktické a funkční outfity, pro něž jsou typické pohodlné přírodní materiály s důrazem na detail. V současnosti mohou zákaznice navštívit franchisové prodejny v Praze, Brně, Hradci Králové a Zlíně. Chystá se otevření obchodu na pražském ruzyňském letišti.

Vedle Weekend Max Mara chce výrazně expandovat také značka s luxusní dámskou módou Liu.Jo, která je určena pro ženy milující klasickou eleganci, moderní design a vysokou kvalitou. Společnost by ráda rozšířila síť o pobočku v hlavním městě Slovenska v Bratislavě a v dalších městech nad 100 tisíc obyvatel.

Podle obchodní ředitelky společnosti Max Praga Renaty Smolíkové zájem o luxusní oblečení neklesá. Například období Vánoc dopadlo z obchodního hlediska dobře. "Lidé během Vánoc nešetřili. K určitému poklesu prodeje došlo až na přelomu března a dubna, když začínala sezóna Jaro/Léto. Velký vliv mělo špatné počasí," dodává Smolíková.