Společnost Cyklo Point funguje od roku 2010. Za vznikem sítě stojí firma Merida Czech.
pondělí
04.06.2012
Síť cyklistických prodejen Cyklo Point nadále rozšiřuje svou franchisovou síť. Letos otevřela další dva obchody.
 

V polovině března otevřel Cyklo Point provozovnu v ostravském Avion Shopping Parku. Ta je největší v rámci celé sítě. S rozlohou prodejní plochy 1000 m2, kde je vystaveno více jak 200 jízdních kol, široký výběr sortimentu včetně cyklistického oblečení, přileb, cyklistické obuvi, komponentů a dalšího příslušenství, se jedná o zcela jedinečnou, dosud největší prodejnu svého druhu s unikátní testovací dráhou.

Necelý týden poté, 21. března, otevřel cyklistický řetězec další prodejnu, tentokrát v Jičíně. Ta je umístěna na Lidickém náměstí kousek od historického centra města, které je vstupní bránou do cyklisticky vyhledávané oblasti Českého ráje. V nově otevřené prodejně naleznou zákazníci vše potřebné pro nadcházející cyklistickou sezónu.

Vedle toho začal Cyklo Point spolupracovat s nejrozšířenější outdoorovou sítí obchodů v České republice Hudy sport. Od 21. května mohou všichni členové zákaznického klubu Cyklo Point po předložení své zákaznické karty v Hudy sportu uplatnit sedmiprocentní slevu na veškeré zboží. A funguje to i naopak. Všichni držitelé karet Hudy sport je budou moci po registraci použít v Cyklo Pointech a obdrží po předložení karty partnera desetiprocentní slevu na vše.