Majitel Boulevard jde do Rakouska

Koncept bageterií Boulevard míří také do regionů
Středa
01.10.2008
Jednička na českém trhu baget, firma Crocodille, tak vedle franchisingu v bageteriích Boulevard stále sází na růst v samotném prodeji velkých obložených housek.
 

Majitel franchisového konceptu bageterií Boulevard, firma Crocodille, se vydal na svou druhou zahraniční cestu. Po Maďarsku, kde působí menších obchodů a čerpacích stanicích Conoco či Likoil, začne prodávat své bagety také v Rakousku. „Našimi hlavními partnery jsou sítě BP a Shell,“ uvedl pro MF Dnes mluvčí společnosti Petr Kavalír. Firma loni za prodej baget utržila téměř 700 milionů korun.

Nejen na benzínkách

Bagety od „krokodýla“ jsou vedle čerpacích stanic, maloobchodů a velkých řetězců k dostání zatím ve třech pražských bageteriích Boulevard, franchisovém konceptu firmy. Koncept chce však rozšířit i do regionů. Do konce letošního roku chce podle dřívějších informací síť ještě otevřít celkem čtyři nové restaurace. Své pobočky chce bageterie budovat v centrech měst, na náměstích, pěších zónách, obchodních centrech či u stanic metra. Pro pobočky „DRIVE“ chce využít i dálnice, výpadovky či čerpací stanice.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014