Okay Multibrand Shops nabízí ve svých obchodech kolekce značek Diverse, Heavy Duty, Cornette, Madame nebo Autentic Style.
Čtvrtek
21.06.2012
Oděvní řetězec Okay Multibrand Shops působí na českém trhu od loňského roku. Letos chce otevřít 20 obchodů.
 

Síť Okay Multibrand Shops inspirována multibrandovými systémy vyvíjející se s neuvěřitelnou rychlostí ve Velké Británii se po úspěchu v Polsku snaží prorazit v České republice. Zatím zde provozuje dvě prodejny. "Síť teprve začínáme budovat. Vedle České republiky se zaměřujeme na Ukrajinu, Slovensko, Estonsko, Litvu a Lotyšsko," říká ředitel Okay Multibrand Shops Mariusz Brzyski.

Plány pro Českou republiku nejsou malé. V tomto roce chtěla firma původně otevřít až 30 nových prodejen s mnoha módními značkami, ale také doplňky jako jsou razítka, hodinky nebo šperky. "Všechno je na dobré cestě. Realisticky jsme se podívali na situaci na trhu a dvacet obchodů bychom letos rádi zprovoznili," dodává Brzyski. Firma zájemcům o provozování obchodů nabízí dvě možnosti - buď formou franchisingu nebo partnerství.

Multibrandový systém Okay Multibrand Shops je založený na nápadu, zatím nepříliš běžném v České republice, jehož cílem je mít v jednom obchodě mnoho značek oděvů, obuvi, šperků, parfémů a jiných doplňků. Multibrandový systém by tak měl předčit monobrandové obchody, které nabízejí zákazníkům pouze jednu značku, a to v jediné oblasti sortimentu, například v oblečení.