Lepší komfort pro zákazníky

Interiér PLANET SUSHI vyniká hnědými a béžovými barvami, minimalistickou výzdobou, vůní, vystavenými vápenci a jemným osvětlením.
Pondělí
25.06.2012
Mezinárodní síť japonských restaurací PLANET SUSHI chystá změny. Vedle novinek v menu projde rekonstrukcí i sama provozovna.
 

V České republice nyní funguje jedna restaurace PLANET SUSHI, která leží na strategickém místě na pražském Andělu. O zákazníky tedy nemá nouze. Na oběd sem chodí velká část lidí pracujících v okolních kancelářích. "Většina z našich návštěvníků jsou Češi. To je důkazem, že si již zvykli chodit na jídlo vybočující z tradic české kuchyně," říká Petr Vlastník, provozní ředitel Rosinter Czech Republic, která vlastní franchisovou licenci na provoz restaurací PLANET SUSHI.

Společnost i přes úspěch vlastní provozovny neusíná na vavřínech a snaží se zákazníky neustále překvapovat atraktivními novinkami. "Chystáme nové menu, změny se budou týkat jak grafiky, tak obsahu. Před začátkem zimy také chceme provést menší stavební úpravy, týká se to hlavně výměny podlahy," dodává Vlastník.

V současné době je společnost ve fází hledání vhodných prostor pro vybudování druhé restaurace PLANET SUSHI v Praze. Ta by měla být prostornější než provozovna na Andělu a umístěna v dosahu turistů. Firma proto hledá prostory v centru Prahy.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014