Společnost HUSKY cz funguje na trhu již od roku 1997.
Pátek
29.06.2012
Síť prodejen s kempingovým oblečením Husky otevře do konce srpna dva vlastní obchody. Jedná i se zájemci o franchisové pobočky.
 

Společnost Husky v těchto dnech dokončuje přípravy na otevření nové prodejny ve Zlíně, která první zákazníky přivítá 1.července. Ve stejnou dobu firma podepsala nájemní smlouvu na další obchod, který by měl otevřít nejpozději 15.srpna. "Co se týká franchisingu, jednáme v tuto chvíli se dvěma zájemci. Začali jsme také společně vyhledávat vhodné prostory pro otevření poboček," informuje Milan Ponrt, manažer obchodní sítě Husky.

Podpořit prodeje se společnost rozhodla také pomocí internetu. Druhým rokem proto provozuje možnost odběru internetových objednávek v kamenných prodejnách. Vedle toho od letošního jara spustila aplikaci, kdy si zákazník může z nových kolekcí objednat zboží, které je již vyrobené a je na cestě z továrny do skladu a může kontrolovat, kolik dní zbývá do jeho vyskladnění. V současné době firma také upravuje e-shop tak, aby zobrazoval dostupnost zboží na jednotlivých pobočkách k okamžitému odběru.

Firma se netají plány expandovat na slovenský trh. Tam nyní funguje její pobočka, která v současné době provozuje jeden vlastní obchod. Ostatní distribuce probíhá přes velkoobchod. "Rádi bychom síť rozšiřovali i pomocí franchsingu. Ten bohužel na Slovensku není tak rozvinutý a zájem o tento typ podnikání není zdaleka tak velký jako v České republice," dodává Ponrt.