Pizza plná až po okraj

Forty´s Pizza v současnosti působí v Olomouci, Brně, Ostravě, Hradci Králové a Pardubicích.
Pondělí
02.07.2012
Český franchisový koncept Forty´s Pizza si pro klienty připravil originální novinku - pizzu se sýrovým nebo hot dog plněným okrajem.
 

Původně olomoucká společnost Forty´s Pizza funguje na trhu od roku 2005. Od výhradně roznáškové služby se během sedmi let rozšířila na síť šesti provozoven, které pizzu přímo prodávají. A expanze nadále pokračuje. V polovině července otevírá další franchisovou pobočku v Brně a v září novou pobočku v Ostravě.

Vedle rozvoje sítě se firma rozhodla na trh uvést nový typ pizzy. "V prodeji již je plněný sýrový okraj nebo Hot dog plněný okraj. Tento druh pizzy jsme v Česku představili jako první," informuje manažer Forty´s Pizza Jakub Šlezar.

Podle něj si společnost na nezájem potenciálních franchisantů nemůže stěžovat. "Franchisanti se hlásí převážně z menších měst, kam naše pizzerie nyní situovat nechceme," dodává Šlezar. Stále totiž platí, že prioritu mají krajská města, jako je například Liberec nebo Zlín.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014