MARVEL mobilní domy hledá další franchisové partnery v České republice ideálně v Praze, Západních, Jižních a Severních Čechách a na Slovensku.
Úterý
03.07.2012
Prodejce mobilních domů MARVEL vidí v českém trhu velký potenciál. Češi jako národ chatařů rekreační bydlení milují.
 

Společnost MARVEL mobilní domy nadále rozšiřuje svou pobočkovou síť. Vedle jedné vlastní provozovny v Rožnově pod Radhoštěm fungují tři franchisové pobočky v Sadové u Hradce Králové, Ostravě a Mukařově. Zhruba před týdnem, což znamená 25. června bylo otevřeno nové franchisové prodejní centrum v Jindřichově Hradci. "Sázíme spíše na kvalitu. Zprovoznění nového centra je poměrně náročné takže do konce tohoto roku otevřeme maximálně jedno centrum," říká Zdeněk Spáčil, jednatel společnosti MARVEL mobilní domy.

Firma se snaží o expanzi také na slovenský trh. V současné době proto vyjednává s několika potenciálními franchisanty ze Slovenska. Zatím je ale podle Spáčila těžké odhadnout, kdy dojde k podpisu smlouvy a následnému otevření prodejny.

Typický zákazník firmy MARVEL člověk, který již oslavil čtyřicáté narozeniny a je zaměstnaný nebo živnostník řešící hlavně rekreační bydlení. "V zemi chatařů a chalupářů je to slušný potenciál pro výnosný obchod a zároveň i výzva pro další zájemce o provoz naši franchisové pobočky," dodává Spáčil.