Brno bude mít další Výtopnu

Síť restaurací a kaváren Výtopna zatím provozuje pobočky ve čtyřech městech - v Praze, Brně, Orlové a Ostravě.
Úterý
17.07.2012
Originální český gastronomický koncept Výtopna se rozšiřuje. Letos by měl otevřít celkem tři nové franchisové pobočky.
 

I když v Brně již jedna provozovna mnoho let funguje, brzy přibude další. Na začátek srpna je totiž naplánovaný rozjezd Výtopny café. Tento nový koncept kavárny můžou zatím zájemci navštívit pouze v ostravském nákupním a zábavním centru Nová Karolina. Podle jednatele Výtopny Petra Fridricha se jedná o první kavárnu obsluhovanou modelovými vláčky v České republice.

O úspěchu konceptu Výtopna café nepochybuje. "Z dosavadních výsledků kavárny v Nové Karolině můžeme být relativně spokojení. Spíše trochu bojujeme s celkovou návštěvností tohoto ostravského centra," říká Fridrich. Nová Karolina byla otevřena letos 21. března a na definitivní závěry, jak se zde konceptu daří, je příliš brzy. Pokud vše dopadne dobře, chystá se větší expanze právě do obchodních center.

Síť restaurací Výtopna proto i nadále hledá pro svůj rozvoj franchisanty - například pro Liberec, České Budějovice nebo Prahu. Letos by se měla otevřít ještě jedna pobočka. Celkem by tak Výtopna provozovala šest poboček, z toho pět franchisových. "Nyní jednáme s polskými zájemci o náš koncept. Uvidíme, zda se dohodneme a rozjedeme Výtopnu i v zahraničí," dodává Fridrich.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014