Práce i o prázdninách

Síť jazykových škol Direct Method for English (DME) patří od roku 2012 pod společnost Smart Education.
Středa
11.07.2012
Partneři sítě jazykových škol Direct Method for English se nyní intenzivně připravují na nový školní rok. A to nejen v Česku a na Slovensku.
 

Metodou Direct Method for English (DME) se v současnosti vyučuje v 51 městech v Česku a na Slovensku. Drtivá většina z nich jsou licencované partnerské školy. Vlastní pobočky fungují ve třech městech - v Praze, Bratislavě a Košicích. Od letošního roku začala síť jazykových škol DME rozvíjet spolupráci i v dalších zemích střední a jihovýchodní Evropy, například v Maďarsku nebo Slovinsku.

Právě během léta před školním rokem nabírá DME nové partnery, aby měli čas s přípravou na nový a odlišný styl vyučování cizího jazyka – momentálně se už dá tímto způsobem učit nejenom angličtina, ale také němčina a španělština. "Našimi partnery jsou buď zástupci již existujících škol nebo podnikatelé, kteří se orientují na sféru vzdělávání," informuje Zuzana Ležanská, projektová manažerka DME.

Síť DME by letos ráda otevřela alespoň 10 nových míst, ve kterých se bude vyučovat pomocí Direct Method. Potenciální partneři sítě jsou nezávislými subjekty, kterým je poskytována metodická a organizační podpora. "Školám tento typ spolupráce vyhovuje, navíc i licenční poplatky jsou díky tomu pro ně přijatelnější," dodává Ležanská.