Obchody je vhodné umístit především do větších měst, jako je Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Bratislava nebo Košice.
pondělí
30.07.2012
Jedna z nejznámějších džínových značek na světě Levi’s provozuje v České republice a na Slovensku 11 franchisových poboček.
 

Příští rok to bude již 160 let, co podnikavý Levi Strauss založil v San Francisku svůj první obchod s textilem a galanterií. Od roku 1957 se džíny začaly dovážet do Evropy. V České republice firma funguje 14 let. Za tu dobu si již vybudovala silné obchodní zázemí. "V současnosti provozujeme pět vlastních a jedenáct franchisových prodejen," informuje Miroslav Kubricht, jednatel Levi’s pro Českou a Slovenskou republiku.

Značka je stále více propojena s hudbou a umělci, které také sponzoruje. Prodejny Levi's se jak na českém, tak na slovenském trhu uplatní především v obchodních centrech, pasážích a obchodních zónách. Firma si nenechala ujít ani otevření největšího nákupního centra ve střední Evropě Nová Karolina v Ostravě, kde jako mnoho dalších franchisových konceptů otevřela svou pobočku.

Rozšiřování obchodní sítě tak nadále pokračuje. Expanze pomocí franchisingu se podle Kubrichta osvědčila. "Franchising je výhodný pro obě strany. Jak pro nás, tak i pro našeho franchisanta přináší výhody, které by obě strany těžko získaly samy," myslí si Kubricht.