Šestý Český Grunt v Praze

Český Grunt provozuje pobočky v Praze, Písku, Olomouci, Táboře, Pardubicích, Příbrami a Českých Budějovicích.
Čtvrtek
19.07.2012
Česká síť kamenných farmářských obchodů Český Grunt provozuje již 12 prodejen. Jedenáct z nich patří franchisantům.
 

Česká společnost Český Grunt otevírá další, v Praze již šestý, kamenný obchod s potravinami výhradně od malých a středních domácích výrobců a farmářů z Čech i Moravy. Nová prodejna Český Grunt na Florenci je důkazem úspěšnosti konceptu farmářských kamenných prodejen, které nabízejí sortiment tradičních českých potravinářských výrobků.

"Narůstající počet zákazníků v našich prodejnách v Čechách i na Moravě potvrzuje, že tuzemští zákazníci kladou stále větší důraz na kvalitu potravinářských výrobků. Těší mě, když slyším, že si zákazníci prodejny Českého Gruntu oblíbili, protože jsou místem, kde hlavním kritériem sortimentu je chuť, kvalita, tradiční zpracování potravin bez množství náhražek a doplňků. Úspěch našich prodejen je samozřejmě i úspěchem českých a moravských výrobců," řekl Jiří Málek, jednatel společnosti Český Grunt.

Na území České republiky se jedná již o dvanáctou prodejnu konceptu Český Grunt. V nejbližších týdnech chystá společnost otevření několika mimopražských prodejen, například v Ostravě a Kladně. Obchodní sít společnosti Český Grunt je stavěna prostřednictvím vlastních a franchisových prodejen. "Rádi se potkáme s partnery, kteří by se chtěli podílet na rozvoji sítě nebo dodavatele kvalitních českých potravin do našich prodejen," dodal Málek.