Master franchisant musí otevřít první provozovnu o velikosti minimálně 150 m2, která bude vzorovou provozovnou a ve které budou prováděna školení budoucích franchisantů.
Pondělí
06.08.2012
Společnost Crazy Piramid Pizza hledá Master franchisanta pro Českou republiku. Rozšiřovat síť chce také v Rusku, na Ukrajině nebo v Irsku.
 

Gastronomický koncept Crazy Piramid Pizza provozuje v rodném Polsku přes 60 franchisových poboček. Po úspěchu na domácím trhu plánuje expanzi i do dalších zemí. Jednou z nich je také Česká republika. V současnosti společnost vyjednává s několika potenciálními zájemci o Master franchisu.

Člověk, který by se chtěl stát Master franchisantem by měl podle Wojciecha Goduńskeho, majitele sítě Crazy Piramid Pizza, být zodpovědnou osobou s velkou chutí do podnikání. Neméně důležitá je rovněž znalost a orientace v oboru gastronomie. Není to ale nezbytnou podmínkou. "Náš Master franchisant může být klidně začátečník ve světě byznysu. Potřebuje ale onen zápal pro rozvíjení našeho řetězce. Vše ostatní mu zajistíme my, včetně správně nastaveného byznys plánu, prodejních technik a dalších znalostí," říká Goduński.

Vedle České republiky hodlá Crazy Piramid Pizza expandovat i na další trhy. V hledáčku má především Rusko a Ukrajinu, kde také vyjednává s potencálními Master franchisanty. "Chodí nám i nabídky od podnikatelů z Velké Británie a Irska," dodává Goduński. A právě v Irsku bude v nejbližší době otevřena další franchisová pobočka.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014