V posilovnách Hard Candy Fitness najdou zájemci speciální taneční sály, bazény, sauny nebo boxerské ringy.
Pátek
03.08.2012
Zpěvačka již 6.srpna slavnostně otevře luxusní posilovnu Hard Candy Fitness v Moskvě. Z královny popu se tak stává královna fitness.
 

Pro mnoho světových celebrit je důležité udržet si fyzickou formu po celý rok. Zářným příkladem je 54letá americká zpěvačka a také podnikatelka Madonna. Ta měla během svých turné možnost navštívit stovky posiloven po celém světě a vytvořit si na ně vlastní názor. Madonna se proto stala nejen tváří řetězce Hard Candy Fitness, ale zároveň se podílela i na některých cvičebních plánech.

Realizace toho podnikatelského záměru se ujal Mark Mastrov, prezident společnosti New Evolution Ventures, který navrhl interiéry více než 400 fitness klubů v 16 zemích po celém světě a spolupracoval s celebritami typu Magica Johnsona, Lance Armstronga, Andre Agassiho nebo Jackie Chana. První Hard Candy Fitness byl otevřen v roce 2010 v Mexico City. V prosinci 2011 následovala další pobočka v Moskvě (kterou nyní Madonna slavnostně otevírá) a letos v červenci v Santiagu de Chile. V současnosti se chystá otevření čtvrté posilovny v Petrohradě. "Po úspěchu prvního klubu jsme se přesvědčili, že jdeme správným směrem a že má smysl pobočky budovat i jinde. Takže hledáme investory například v Austrálii, Argentině, Brazílii, Kanadě a Itálii," uvedl Mastrov.

Na českém trhu fungují stovky fitness center a posiloven. Celé odvětví Krása a fitness zažívá velký boom. Tyto společnosti pro svůj rozvoj často využívají franchisingu. Podle jediné ucelené studii o domácím franchisingu Franchising Report Česká republika 2011 bylo jen loni otevřeno bezmála 200 franchisových fitness poboček.