Hledá se Master franchisant

Master franchisant zaplatí za vstupní poplatek 110 tisíc liber (zhruba 3,3 milionu korun) a za licenční poplatek 3% z měsíčního obratu.
Středa
05.09.2012
Franchisový řetězec kiosků s jogurty My Culture funguje již v šesti státech světa. Zájem má i o Českou republiku.
 

Moderní fast foodová síť s čerstvými jogurty My Culture využívá současného boomu zdravého životního stylu a snaží se proniknout na další trhy. Franchisové pobočky provozuje v Irsku, Velké Británii, Rusku, Portugalsku, Spojených arabských emirátech a Číně. "Chceme expandovat do celého světa. Na konci srpna plánujeme otevřít pobočky v Moskvě a Kazachstánu," informuje Yelena Aust ze společnosti My Culture.

Možnosti růstu hledá i v dalších zemích včetně České republiky. Potenciální Master franchisant by měl vyznávat podnikatelskou etiku, rozumět prostředí byznysu, mít organizační schopnosti a chuť a sílu podílet se na rozjezdu nové značky na trhu. "Master franchisant v sobě musí mít dostatečný drive k postupnému získání co nejlepší pozice na trhu," říká Aust.

Společnost ale nehledá pouze Master franchisanta. Spolupracovat s konceptem My Culture mohou také zájemci o klasickou franchisovou pobočku. Potenciální franchisant si musí připravit 30 tisíc liber (zhruba 900 tisíc korun) za licenci a měsíční poplatek ve výši tří procent z obratu.