Od září dvě nové franchisy

Na výběr je na každé pobočce Oxalis z více než 400 druhů čaje a 40 druhů kávy.
Čtvrtek
16.08.2012
Český distributor čaje a kávy Oxalis otevře prodejny v Praze a v Pardubicích. Zároveň hledá franchisanta pro obchod v Olomouci.
 

Pro nadcházející čajovou sezónu 2012/2013 si firma Oxalis připravila několik novinek. K té první patří otevření dvou franchisových prodejen na zajímavých a frekventovaných místech. První smlouva byla uzavřena na stánek v AFI Paláci v Pardubicích, který se bude otevírat 1. září. Ve stejném dni se otevírá další stánek, tentokrát v pražském obchodním centru Arkády.

Vedle toho společnost také v nejbližší době otevře dvě nové vlastní prodejny. Jedna z nich se chystá v Brně ve Vaňkovce, a to rovněž na září 2012. "Druhá prodejna se buduje v Bratislavě, v nově vznikajícím centru Centrál Bratislava. Její otevření je připraveno na říjen 2012," informuje Pavlína Křivánková, manažerka pro franchising společnosti Oxalis.

Firma rovněž neustále mapuje místa, která se jeví jako vhodná pro otevření dalších franchisových jednotek. Mezi ty s výborným potenciálem patří například právě vznikající Galerie Moritz v centru města Olomouc. A pro tento obchod se nyní hledá vhodný zájemce o franchisový koncept Oxalis. "Konkrétnímu zájemci nabízíme pomoc jak při rozjezdu jednotky, tak s ekonomickou analýzou. Vyškolíme personál, navrhneme design jednotky a pochopitelně pomůžeme i s prvními objednávkami," dodává Křivánková.