Zájemci o franchisovou pobočku Amaryllis mohou podnikání doplnit o prodej kosmetických produktů značky Rejuve a Renlive.
Středa
15.08.2012
Novinkou v Katalogu franchis je estetické a regenerační centrum Amaryllis. Pobočky chce mít v každém městě nad 35 000 obyvatel.
 

Centrum estetiky, regenerace a relaxace Amaryllis nabízí mnoho služeb. Od akupunktury nebo liposukce přes fototerapii a homeoterapii po koučink či psychorelaxaci. Na všechny procedury související s těmito službami dohlíží specializovaný odborník nebo lékař. Společnost má zatím jednu vlastní pobočku v Praze a nyní se chce rozšiřovat po celé České republice.

V dnešní době je velmi těžké udržet si klientelu a ani sebelepší know-how nemusí stačit. Firma Amaryllis se proto rozhodla budovat svou síť pomocí franchisingu. "Člověk v zaměstnaneckém poměru není tak motivovaný jako člověk, který do podnikání vkládá vlastní peníze. Jsme si jistí, že člověk, který bude zainteresován přímo a s využitím našich zkušeností a přísunem klientely, bude úspěšný," tvrdí Juraj Slovák ze společnosti Amaryllis.

Plán společnosti Amaryllis počítá s postupným otevřením franchisových provozoven v každém městě nad 35 000 obyvatel. Ve městě nad 150 tisíc obyvatel by chtěla mít alespoň dvě pobočky. Ale například v Plzni počítá se třemi provozovnami a v Praze se čtyřmi. "Vzhledem k faktu, že jsme estetické a regenerační centrum, nechceme pobočky otevírat v nákupních centrech. Upřednostňujeme secesní domy, i když víme, že je, co se týče nájmu, dražší. Pro relax a odpočinek je to ale lepší, klienti se cítí jako doma a rádi se pak vracejí," uzavírá Slovák.