Na začátku září 50 poboček

NATURHOUSE rozšířil portfolio exkluzivních produktů o dalších 10. Celkem si lze vybrat již ze 100 druhů zboží.
Čtvrtek
06.09.2012
Síť dietetických center NATURHOUSE nadále expanduje. Na konci září chce mít 55 provozoven v Česku a 10 na Slovensku.
 

První dietetické centrum NATURHOUSE v České republice bylo otevřeno v říjnu 2008. V současné chvíli společnost otevírá jubilejní padesátou pobočku. Nejvíce provozoven funguje v Praze, Ústeckém a Moravskoslezském kraji. Celkem by na českém trhu mohlo najít uplatnění až 150 poradenských center.

Po úspěšném spuštění padesáté pobočky hodlá NATURHOUSE začít vydávat vlastní časopis PESO PERFECTO, který v současnosti vychází v dalších pěti evropských zemích. "Bude se jednat o lifestylový čtvrtletník zaměřený na zdravý životní styl, výživu, módu, cestování a gastronomii. První číslo vyjde na konci září tohoto roku a zatím bude k dostání v naší pobočkové síti dietetických center," informuje vlastník Master franchisové licence pro Českou a Slovenskou republiku Jan Gonda.

Vedle franchisových poboček se rozšiřuje také nabídka produktů, které si zákazníci mohou v dietetických centrech NATURHOUSE koupit. "Nově k dostání budou například sušenky s bambusovou vlákninou, nízkokalorické džemy v šesti ovocných variantách bez obsahu umělých sladidel nebo nové příchutě pudinků," upřesňuje Gonda.