Diva provozuje obchody například v Bulharsku, Rusku, Izraeli, Japonsku nebo v USA.
pondělí
24.09.2012
Australský prodejce šperků a bižuterie posiluje ve střední a východní Evropě. Zde chce ještě letos otevřít dalších deset obchodů.
 

Šperky společnosti Diva jsou určeny ženám ve věku od 15 do 35 let. V těchto obchodech mohou zákaznice najít tisíce produktů, které jsou dostupné na každé prodejně. V současnosti tato australská síť provozuje po celém světě více než 4 tisíce poboček. Nyní se věnuje expanzi do střední a východní Evropy.

Nejlépe se jí daří v Polsku. První klenotnictví Diva na řece Visle bylo otevřeno na podzim loňského roku. "Dnes máme v Polsku devatenáct vlastních a tři franchisové prodejny. Do konce tohoto roku chceme v Polsku otevřít dalších sedm obchodů. Ve střední a východní Evropě poroste naše síť o dalších jednotek jednotek," uvedl Igor Bolshakov, ředitel pro franchising Diva Poland.

V České republice společnost hledá potenciálního Master franchisanta nebo franchisanty. "Nejlepší způsob jak hledat vhodné partnery, je internet. To je i důvod, proč spolupracujeme s portály, jako je FranchisingINFO.cz," dodává Bolshakov. Dobrou příležitostí k navázání kontaktů s potenciálními investory a franchisanty je podle něj také aktivní účast na franchisových veletrzích.