V Praze se 12. května sešlo 153 učitelů Helen Doron Early English, aby se setkali se zakladatelkou konceptu Helen Doron, která přivezla do Česka po děti dva nové programy.
Úterý
18.09.2012
Síť vzdělávacích center Helen Doron Early English spustila novou soutěž s atraktivními cenami. Ve hře je celkem 80 ročních stipendií.
 

Jazyková škola Helen Doron Early English působí v České republice již osm let a za tuto dobu vybudovala síť více než 60 franchisových poboček. Na podporu svého dalšího rozvoje si nyní společnost připravila nejen pro své věrné klienty speciální marketingovou soutěž s názvem "Helen Doron Early English věnuje 80 ročních stipendií pro děti". Ta probíhá od 1. září do 15. října 2012.

Podmínkou účasti v soutěži je navštívení ukázkové hodiny výuky metodou Helen Doron Early English, kde soutěžící obdrží soutěžní kupon. Ten vyplní, odpoví na soutěžní otázku a vyplněný kupon předá pracovníkovi sítě Helen Doron Early English v příslušném jazykovém centru.

Zájemce o získání ročního stipendia pro své dítě ve školách Helen Doron Early English musí správně odpovědět na tipovací otázku „Kolik studentů v rámci celé sítě Helen Doron Early English na světě bylo aktivními studenty k 30.6.2012?“ Pro získání stipendia není podstatné, zdali se člověk zapíše či nezapíše do kurzů Helen Doron Early English.