Cvičení Contours trvá 30 minut a kombinuje posilování s aerobním cvičením. Přináší vypracovaný systém péče o členky.
Úterý
25.09.2012
Franchisový fitness koncept pro ženy Contours provozuje tři vlastní a 26 franchisových poboček. Velké plány má i pro příští rok.
 

I když již nyní je v České republice otevřeno bezmála třicet provozoven Contours s cvičením fitness určeným výhradně pro ženy s vlastní trenérkou, další budou následovat. "Příští rok bychom rádi otevřeli jednu vlastní pobočku a dalších osm franchisových ," informuje Ondřej Velc, jednatel společnosti Alfréd, která koncept Contours provozuje.

Koncept se hodí do všech měst nad 30 tisíc obyvatel. Možnosti růstu tak stále jsou. "Ne všechna krajská a větší okresní města jsou naší společností obsazená, například Liberec, Ostrava, Karviná, Frýdek-Místek, Mladá Boleslav, Teplice, Děčín nebo Jablonec nad Nisou," dodává Velc.

Ve městech do 100 tisíc obyvatel je podle firemních pravidel Contours chráněné území a může zde být maximálně jedna provozovna tohoto konceptu. Vedle rozšiřování pobočkové sítě chystá společnost několik novinek pro své členky. Jedná se například o individuální tréninky – takzvané funkční cvičení na TRX, což je cvičení na závěsném systému zaměřené na posílení hlubokého stabilizačního systému.